Panely Nuovo Therapy tvoří z poloviny LED diody s červeným světlem, které jsou tvořeny kratšími vlnami než má blízké infračervené světlo. Léčebné procesy tak probíhají v horních vrstvách pokožky.

Zmírnění vrásek a známek stárnutí

Červené světlo pomáhá podpořit produkci kolagenu, který udržuje vaši pokožku pružnou a pevnou. Vyhladí texturu vaší pokožky a časem zmenší velikost vašich pórů.

  • Použijte panel Nuovo Therapy dvakrát denně po dobu 10 minut k vyhlazení jemných linií a vrásek na tváři.
  • Růst nových kolagenových buněk je běh na delší trať. Obnova pleti nastane po cca 3 měsících nepřetržité terapie červeným světlem. Doporučujeme zakoupit vlastní lokální panel Nuovo Therapy pro domácí použití.

Zklidnění akné

Fotobiomodulace zlepšuje krevní oběh a snižuje zánět, kdekoli je aplikován. Při použití na akné to vede k tomu, že zvláště špatné skvrny jsou méně bolestivé a lymfatický systém je schopen lépe odstraňovat odpad.

  • Pro léčbu akné jsou nejúčinnější nižší dávky červeného světla. Spíše než delší svícení aplikujte malé a pravidelné dávky. Nechte na akné svítit červené světlo denně 3 minuty po dobu 2 týdnů, abyste dosáhli co nejlepších výsledků.

Zlepšení ekzémů a lupénky

Fotobiomodulace funguje jako omlazovač a opravář pokožky. Kromě léčby chronických stavů kůže a závažných poškození lze fotobiomodulaci také použít k léčbě každodenních vad, jako jsou řezné rány, odřeniny a jizvy..

  • Použití fotobiomodulace jako první pomoci u menších řezných ran a škrábanců může pomoci urychlit proces hojení.
  • Jizvy po akné lze v průběhu času významně snížit pravidelným vystavením červenému světlu.

Oprava poškození pokožky červeným světlem

Fotobiomodulace funguje jako omlazovač a opravář pokožky. Kromě léčby chronických stavů kůže a závažných poškození lze fotobiomodulaci také použít k léčbě nahodilých nehod, jako jsou řezné rány, odřeniny a jizvy po nich.

  • Použití fotobiomodulace jako první pomoci při menších řezech a škrábancích může pomoci zmírnit tyto zranění a urychlit proces hojení.
  • Jizvy, ať už z řezů nebo z akné, lze v průběhu času významně snížit pravidelným vystavením červenému světlu v důsledku dopadu na schopnost kůže se hojit.

Zlepšení tvorby kapilár

Fotobiomodulace zvyšuje cirkulaci krve a vede ke zvýšené tvorbě kapilár v postižené oblasti. Kapiláry jsou úzké krevní cévy, které pomáhají přivádět kyslík a živiny do kožních buněk. Větší množství kapilár tak pomůže vaší pokožce vypadat zdravěji a mladistvě.

  • Fotobiomodulace pomůže vyladit celkový tón pleti a vaše pokožka bude zářit.
  • Fotobiomodulace také zlepšuje zdraví vaší pokožky zvýšením aktivity lymfatického systému, což snižuje otoky ve tváři.